dimarts, 12 de gener del 2010

Noies de Riyad



La nostra autora s’ha tret el vel, s’ha despentinat els cabells, ha agafat un bol ple de patates xip portades d’un país llunyà, s’ha pintat el llavis de color vermell i s’ha assegut a la seva finestra al món. Ha engegat l’ordinador i ens ha permès veure la vida de quatre noies àrabs des del millor punt de vista, el seu propi.
Rajaa Alsanea, la nostra guia en aquest magnífic viatge ens explicarà la vida amorosa de quatre joves, que viuen com totes nosaltres les peripècies de l’amor, però amb una diferència, la cultura en què el viuen. Si nosaltres ja pensem que pot ser complicat aquí, allà sembla quasi una missió impossible trobar l’amor, i poder seguir la vida amb la persona que estimes. Així que podrem veure diferents situacions, com matrimonis concertats pels pares, les relacions extramatrimonials de la parella, fills, amants, amors impossibles i un enorme conjunts de problemes, solucions i amors per aquestes noies àrabs.
Crec que aquest llibre ens permet veure la societat femenina àrab des d’un punt de vista completament diferent al que estem acostumats, el seu propi, poder saber que passa per les seves ments i sobre tot, els seus cors.
El llibre personalment em va encantar, i en poc més d’un parell de nits el vaig llegir molt i molt a gust, espero que també us agradi.

Núria Celma Melero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada