dimarts, 12 de gener del 2010

Watchmen




En el 90% de les ocasions, d’intenció, per molt bona que sigui, de passar un còmic o llibre a la gran pantalla sol acabar en desastre, però Zack Snyder , director d’aquest film, ha aconseguit donar vida a aquest magnífic còmic de Alan Moor deixant la pel·lícula com una molt bona versió del còmic.

El film ens explica la vida de superherois emmascarats que lluiten contra el crim als anys 60 a Amèrica. Però no és una història convencional de superherois, sinó que tracta aspectes tan importants com la llibertat d’opinió, els efectes de les guerres , els armaments nuclears o les fonts d’energia.

Trenca amb el rol habitual de l’heroi, mostrant-nos persones amb passats obscurs i dolents, herois tant o més cruels que els seus pròpies enemics, fent volar la nostre ment i tractar temes sobre la bondat o la maldat de les persones, sobre el que és o no és correcte i sobre l’actitud de l’ésser humà.

A més a més d’aquest bon aspecte de la pel·lícula ens podem trobar amb molt bons efectes especials, caracteritzacions magnífiques i una BSO digne de museu; adaptant a la perfecció la música amb l’aspecte i situacions del film.
És una de les meves pel·lícules preferides, i espero que la gaudiu tant com jo.
Núria Celma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada