dimecres, 14 d’abril del 2010

VITTORIA



El dissabte passat vaig gaudir al teatre Club Capitol de Barcelona de l’obra VITTORIA, una comèdia creada a partir de fragments de Shakespeare i àries d’òpera.



Al damunt del petit escenari hi havia un piano, una soprano i una actriu còmica que van fer les delícies dels espectadors amb referències a clàssics com Lorca, Verdi o Shakespeare d’una manera molt divertida i actual.



La combinació de text teatral i òpera és molt encertada, de bon gust i lluny de fer-se avorrida aconsegueix fer riure, gaudir de la música i també pensar sobre els grans autors que van escriure obres literàries tant conegudes com Hamlet.



L’actriu Gretel Stuyck encarna al personatge d’Ofèlia i és molt còmica perquè està farta de morir suïcidant-se al final de cada funció perquè Hamlet no l’estima. L’altra actriu, Begoña Alberdi, és una soprano que interpreta a Lady Macbeth, personatge molt maquinador i manipulador que li ofereix a Ofèlia una solució al seu problema en forma de suïcidi amb punyalada i sang, molt més teatral i definitiu.



Feu-me cas i no us la perdeu!



Diana Parrilla Hernández 4rt B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada