dimecres, 20 d’octubre del 2010

inici curs 2010-2011


Us informem que la biblioteca escolar roman oberta pel matí a l’hora del pati de 11,15 a 11,45 les tardes de dilluns a dijous de 17,30 a 20,00 .

A la biblioteca podeu venir tant a consultar llibres, especialitzats o de text, enciclopèdies, atles, revistes, treballs de recerca, etc. Per resoldre dubtes, ampliar temaris , fer els deures o simplement llegir. Hi ha sis normes bàsiques que s’han de respectar:
1. El nombre màxim d’usuaris és de 36 alumnes
2. No s’hi pot menjar ni beure
3. No es pot estar a la biblioteca sense fer res
4. No es poden utilitzar els ordinadors a l’hora del pati de matí.
5. S’ha de mantenir un to de veu baix
6. Les cadires i les taules han de quedar ordenades

Com cada any, i ja en fa tres, se sortejarà una panera plena de llibres, dvds i altres sorpreses per Nadal, el sorteig es realitzara a l’hora del pati el dimecres 15 de desembre a les 11’30 h.

El servei de préstec és per internet i només es prestaran els llibres que estiguin catalogats amb l’epergam. Els i les alumnes que facin un préstec se’ls donarà un punt de llibre on posarà el dia de retorn i també un número per a la panera .

D’altra banda, des de la biblioteca escolar s’està preparant una exposició amb el tema El meu lloc preferit. Heu de fer una composició amb un full DA4 en que hi hagi una foto o un dibuix sobre el vostre lloc preferit, pot ser un paisatge, un indret o on lloc qualsevol que us té el cor robat i a sota a peu de la foto heu de posar on és aquest indret i descriure’l. Per cada participació es donarà també un número per al sorteig.

Al llarg de l’any acadèmic es realitzaran diverses activitats relaionades amb la biblioteca escolar com recomanació de llibres a l’hora del pati, quimioenigmes, que s’iniciarà el gener, concurs de punts de llibre, bibliometres, etc.

Entra a la biblioteca i veuràs les novetats. Tenim tots els llibres de la saga de crepuscle (Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi i A trenc d’Alba) i de Harry Potter. Les novel·les més llegides per als joves com Memòries d’Idhun de Laura Gallego, Per què tothom em mira això del cap? Randa Abdel-Fattah, etc.; més de 20 DVD nous, com ara : Million dollar baby, Indochina, Bagdag café, Cinema paradiso, Apocalypse Now, Como agua para chocolate, Braveheart, el viaje de Chihiro, Harry Potter i el presoner d’Azerbayan, etc.


Vine a la biblioteca, en sortiràs amb les butxaques plenes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada