dimarts, 14 de febrer del 2012

trilogia del jocs de la fam









L’AUTORA
Suzanne Collins és una escriptora i guionista nord-americana. La seva carrera va començar el 1991, com a guionista en programes de televisió per a nens. Després de conèixer l'autor de llibres infantils James Proimos es va inspirar per escriure llibres juvenils pel seu compte.

TRILOGÍA ELS JOCS DE LA FAM
La Katniss Everdeen és una noia que viu al districte 12. Cada any, a tots els districtes es convoca una assemblea on es fa un sorteig per a escollir a un tribut masculí i femení per entrenar-lo i enviar-lo als jocs de la fam. Aquell any, en el sorteig, per ser el tribut femení va sortir la Prim, la seva germana petita. La Katniss es presenta voluntària per a substituir-la, i és enviada als jocs amb Peeta Mellark. Al camp de batalla, haurà d’aconseguir matar a tots els altres tributs i sobreviure a les trampes per guanyar. Els patrocinadors de tributs poden comprar ajudes i enviar-les al camp. Per obtenir aquestes ajudes, la Katniss i el Peeta hauran de fingir que estan enamorats. Però, fins quin punt això es fals?

OPINIÓ
M’ha agradat aquesta trilogia perquè està molt ben explicada i sembla que estiguis vivint el mateix que la protagonista. La creació dels jocs de la fam és molt original, perquè cap llibre parla d’aquest temes. Els personatges semblen reals i amb les seves pròpies idees i sentiments.
Maria Berlanga 1r E

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada