dimarts, 1 d’abril del 2014

ACTE LLIURAMENT PREMI POESIA JOVE MIQUEL MARTÍ POL





El passat 19 de març en commemoració del naixement del nostre poeta, Miquel Martí i Pol se celebrà el lliurament del primer comcurs  Poesia Jove Miquel Martí i Pol.  En primer lloc hi hagué el parlament del cap d'estudis de tarda, Luís Zújar, que situà la importància del nostre escriptor al llarg de la història del nostre institut i del poble de Cornellà, així com la història d'un antic premi de poesia que es celebrava al nostre municipi. Tot seguit parlà la presentadora de l'acta, l'alumna de batxillerat  Marina Pujadas. 


Es passà un vídeo en què diferents membres de la comunitat educativa de l'institut recitaven poesies de Miquel Martí i Pol. Després del passi, l'alumna de 1r d'ESO Marina García interpretà la poesia Elionor acompanyada de flauta (Nancy Parra, Paula Serra i  Cristina García) 


i a continuació es donà un accèssit per la poesia El núvol  de Patrícia Redondo de l'escola Anselm Clavé. 


Tot seguit hi hagué l'escenificació   teatral de l'Enterrament,  la presentadora  fou la Marta Hernàndez  i les   actrius: Marta Hernàndez, Irene Bosque , Marina Sànchez i Iman Salah.


 A continuació es lliurà el tercer premi, l’ombra de l’amor d' Alba Medina de l'escola can Suris. 

David García llegí Aquest versos els dic  acompanyat  del saxo ( Nerea Duran). El segon premi fou El monstre del bosc   d'Àlex Espinar de l'escola l’Areny. 

Després de la lectura del poema, Laura  Carretero recità He heretat l'esperança   acompanyada de flauta ( Míriam Tardío, Elisabeth Lozano, Ana Vilarnau, Pablo Sánchez i Irene Marcos)

 Maria Palmer Haikús en temps de guerra acompanyada de guitarra ( David Mercado). 


Finalment es lliurà el primer premi  M’emportaré de Pol Blanco de l' escola l’Areny



Tots els participants


Totes les poesies participants



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada